1–100 termék, összesen 127 db

Még több személyre szabható ruházat és termék 2020-ban.

Célunk változatlan kiváló minőségű promóciós textiltermékeket kínálni Partnereinknek.

Termékeink minőségét személyesen is megtapasztalhatja.

Divatos szabásvonalak innovatív anyagok, trendi színek fiatalos kiegészítők segítségével egyedivé teheti céges megjelenését. Egyre többen szeretnék saját márkájukkal ellátni a ruházat termékeket és ezt könnyen megtehetik az újraemblémázható termékeinkkel. Széles választékban kínálunk pólót, galléros pólót, pulóvert, kabátot, sportruhát, formaruhát, sapkát.

Kollekciónkban egyre több márka kínál organikus tanúsítvánnyal rendelkező termékeket, melyek nem csak divatosak, de környezetbarát is egyben.

Az Öko-Tex Standard 100 olyan textiltermékek nemzetközi minősítési tanúsítványa, melyek kizárólag egészségbarát anyagokból készülnek.

Legismertebb természetes alapanyagaink:

Pamut: a legnépszerűbb természetes anyag. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a lágyság, hajlékonyság, szilárdság, lélegzőképesség. Kellemes, ellenáll a magasabb hőmérsékletnek.

Organikus pamut: Biogazdálkodásból származó pamut, melynek további feldolgozását is folyamatosan ellenőrzik.

Viszkóz: Visszanyert cellulóz alapú rost. Lélegző a pamuthoz képest lágyabb fényesebb és finomabb.

Bambusz: Hőszabályozó, antibakteriális, antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A bambuszrost erősebb és háromszor nagyobb nedvszívóképességgel rendelkezik, mint a pamut. Ellenáll a gyakori mosásnak és hosszú ideig fenntartja kiváló tulajdonságait.

Legismertebb szintetikus alapanyagaink:

Elasztán: Nagyon finom. Erős, rugalmas. Eredeti hosszának hétszeresére lehet feszíteni. Jól tűri a magas hőmérsékletet.

Poliészter: Szintetikus szál amely nagyon erős lehet vastag vagy vékony micro poliészter. Gyorsan száradó és könnyen kezelhető.

Softshell: korszerű, sportos szabadban végzett testmozgáshoz való öltözékhez alkalmas laminált kelem. Könnyű, jó hőszigetelésű rugalmas, magas ellenálló képességgel rendelkezik. A membránnal ellátott softshell vízálló és légáteresztő is.

Cordura: jobban ellenáll a kopásnak mint más szálak Erőssége kimagaslóan hosszú élettartalmat biztosít.

3M fényvisszaverő szalagok növelik a ruházat viselőjének láthatóságát csökkentve a balesetek lehetőségét.

Tovább olvasom