Általános szerződési feltételek:

1. Feltüntettet áraink az Áfa-t és a szállítási költséget nem tartalmazzák, az árváltozás jogát valamint a változtatás jogát fenntartjuk.

2. Cégünk vállalkozásokat szolgál ki, lakossági megrendeléseket egyedi elbírálás alapján áll módunkban teljesíteni.

3. Katalógusainkban és honlapunkon látható színek csak tájékoztató jellegűek, a valóságtól, a nyomtatás minőségétől függően eltérhetnek.

4. Anyagösszetétel és kezelési tájékoztató a termékekbe varrt címkében található, amely az általunk forgalmazott emblémázatlan/dekorálatlan termékekre vonatkozik.

5. A honlapon, valamint a katalógusainkban feltüntetett termékleírások és specifikációk nem járnak semmiféle ajánlati kötöttséggel (ajánlati kötelezettségre való felhívás).

Rendelési mennyiség, mintarendelés:

1. A külön-külön leadott megrendelések utólagos összevonása nem lehetséges.

2. A készleten levő mintákat ügyfeleink részére maximum nyolc napig díjmentesen biztosítjuk. A kilencedik napon a vissza nem hozott minta számlázásra kerül.

3. Egyedi – nem bemutatóteremben található – mintarendelés a normál megrendelésekkel azonos feltételek szerint történik. Mintarendelés írásban lehetséges, halasztott fizetés mintarendelés esetén nem megengedett, legkésőbb a mintadarab kézhezvételekor kell az ellenértéket megfizetni.

4. Minimum rendelési összeg: nettó 100.000 Ft.

5. Kiemelt partnereinknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!

Szállítási feltételek:

1. A szállítási költséget, amely függ a megrendelt termék mennyiségétől árajánlatunk tartalmazza.

2. A szállítás határideje raktárkészletünk, illetve a behozatal időtartamának függvénye. A 13 óráig leadott megrendelések raktáron található termékei, a megrendelés visszaigazolásától számított három munkanapon belül szállíthatóak. Ettől eltérő időpontot értékesítő kollégánk megadhat. Behozatalra kerülő termékek esetén az írásban visszaigazolt szállítási határidő az irányadó. Fizetési kondíciók: Átutalásos számla teljesítése legkésőbb a fizetési határidő napján az OTP Bank Nyrt.11742379-20000837 számú bankszámlára való átutalással történik. Késedelmes fizetés esetén a kiszállítás visszatartásának / szüneteltetésének jogát, valamint a törvény által előírt késedelmi kamat kiszámlázásának jogát fenntartjuk, akár előzetes tájékoztatás nélkül is. Ismétlődő késések esetén a fizetési módot automatikusan átutalásos számlázásról készpénzes/utánvételes fizetésre módosíthatjuk.

Egyedi és/vagy emblémázott termékek esetén a megrendelést csak az előleg számlánkra történő beérkezését követően áll módunkban indítani.

Termék visszavétel:

1. Minden esetben tételesen ellenőrizze le az átvett megrendelését. Szállítási eltérések, – pl. méreteltérések, színeltérések, minőségi eltérések-elfogadott toleranciája +/-5 %.

2. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános szabályok szerint történik. 3. Emblémázott és/vagy egyedi gyártású termékek visszavétele/cseréje nem lehetséges.

4. Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztassa közvetlenül cégünket az átvételt követő 24 órán belül.

5. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucserére (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nincs kötelezettségünk.

6. Termékeink méretei beszállítónkként különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet.

7. Bármely vitás ügyet a felek/partnerek elsődlegesen kötelesek egymás közötti egyeztetés útján megoldani, amennyiben nem lehetséges, a felek az illetékes bíróságot a Lamira Group Kft. székhelye szerinti illetékes bíróságban állapítják meg. Bármely jogvita során a magyar jog az irányadó.

Lamira Group Kft.