1–100 termék, összesen 375 db

Szánjon időt az ígéretes reklámajándék felfedezésére!

Promóciós termékeink természetesen bőséges emblémázható felülettel rendelkeznek, így kerül az Ön üzenete előtérbe. Annak érdekében, hogy kampánya maximálisan elérje célját az ideális elhelyezkedés érdekében többféle emblémázási megoldást kínálunk.

A meggyőző promóciók sikert aratnak!

Természetes, fenntartható és környezetbarát promóciós reklámajándék mindenkinek. Esernyő, bögre, pen drive vagy irodaszer nálunk mindent megtalál.Bőr pénztárcáink kivételes minőségben készülnek a legkifinomultabb ízlést követve. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Termékeink biztonsága megfelel a legszigorúbb európai követelményeknek és szabványoknak. A következetes ellenőrzés és a folyamatos fejlesztés jelentik az alapját a termékbiztonságnak, egyben garantálják a legjobb minőséget. Termékeink egy része természetes ökológiai vagy újrahasznosított termékekből készül így hozzájárulunk az ökológia lábnyomunk csökkentéséhez a Földön.

Termékeinkből tiszta lelkiismerettel választhat!

Egyedi gyártású termékeink egyedülállók a reklámajándékok között. Egy testre szabott ajándék több mint lehetőség. Számtalan opció a kívánt termék testreszabásához az Ön által kívánt színben vagy formában egyedi emblémázási lehetőségekkel. Alapvető termékek kis rendelési mennyiségben rövid átfutási idővel. Néhány a számtalan lehetőség közül: nyakpántok, kitűzők, baseball sapkák, táskák, poharak usb-k is készülhetnek így.

Tovább olvasom

 

Pendrive & Powerbank

Wireless Powerbank

5892 Ft
Akció!
Akció!

Covid-19 termékek

Légzőmaszk, FFP2

1099 Ft 886 Ft

Covid-19 termékek

Arcvédő pajzs

1099 Ft