Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A melles nadrág nagy sikerét kényelmének, többfunkciós zsebeinek formatervezett szabásának, kidolgozottságának köszönheti. Céges arculatának megfelelően készítjük a nadrágokat.

A munkásnadrágok készülhetnek 100% pamut vagy kevert szálas összetételben, saválló, kopásálló szennytaszító betétek felhasználásával is.

Az általunk forgalmazott melles nadrágok egytől egyig a legmagasabb minőségi elvárásnak is megfelelnek. A legkorszerűbb alapanyagokat használjuk a gyártás során. A melles nadrágok ellenállóságát dupla tűzéssel, a térden dupla réteggel orvosoljuk. Lecipzározhatóan térd résszel és plusz erősítésekkel is kérhető. A pamut jól szellőzik, nedvszívó, míg a kevert szálas szín és forma tartó, kopásálló. 3M láthatósági szalaggal még a szürkületben is jól látható. Termékeink 245 gr/nm és 320 gr/nm között változnak. Termékeink rendelkeznek  ISO minősítéssel, minőségbiztosítással, garanciával 44-64-es méretig.  Egy termék családot derekas nadrág, kantáros nadrág, rövid nadrág, mellény, kabát alkotja.

A melles nadrág több partnerünk kedvence hiszen kényelmes, minden a munkavégzéshez elengedhetetlen összes apróság elfér a tökéletesen megtervezett zsebek kialakításának köszönhetően. Gyártásban, beszerzésben, emblémázásban, raktározásban számíthat képzett szakembereinkre.

Olvass tovább