Mind a(z) 16 találat megjelenítve

J.Press férfi minőségi alsóruházat zokni, alsónadrág, jégeralsó, atléta komfortos, légáteresztő egész napos viselet során is kényelmes aláöltözetek.100% garanciát biztosítunk minden termékre.

Jelentős mennyiségi kedvezmények nagyobb mennyiség vásárlása esetén.

102N 100% Pamut, egybeszabott fecske alsónadrág

Számodra a kényelemnél nincs fontosabb? A J.Press férfi 100% pamut fecske fazonú alsónadrágja a legjobb választás számodra!

Mottód, a kényelem mindenekelőtt? Ez a 100% pamut, J.Press férfi alsó a tökéletes választás számodra!

Széles oldalának köszönhetően rásimul a testre, így derék résznél sem vág be a fehérnemű. Elől egybeszabott, ezért kényelmes, lazább tartást biztosít. Bevarrt keskeny gumírozása és a combrésznél kialakított gumi gondoskodik az alsónadrág komfortos viseléséről. 100% pamut anyagának köszönhetően érzékeny bőrű férfiaknak is ajánljuk ezt az alsót, mely kizárólag hosszú szálú, fésült pamutfonalból készült, műszálat nem tartalmaz.

Kényelem és természetesség egy helyen? Válaszd a J.Press férfi 100% pamut egybeszabott alsónadrágját!

Egész napos kényelemhez, meghitt estékre, romantikus randikra, forró pillanatokra tökéletes választás ez a J.Press boxer.

Szűk, testhez álló fazonjában ellenállhatatlan leszel. Ráadásul a rávarrt széles J.Press logós színes gumírozás csak még dögösebbé tesz majd.

Aminek pedig igazán nagy hasznát veszed az összebújáskor, az nem más, mint a boxeralsóban található óvszertartó zseb. Így gondoskodhatsz arról, hogy a hálószobában már ne az óvszer keresésével menjen el az idő.

Ez a normál szárhosszúságú, elől mandula szabású fazon biztos, kényelmes tartás nyújt. Nem csak fellépős boxeralsónak, hanem egész napra ajánljuk! Szerezd be a legtrendibb színeket ebből a randi boxeralsóból!

Tovább olvasom